Cake “Monomach’s cap”

tort


Când te uiți la acest tort minunat, se pare că el este cu adevărat împrăștiat cu pietre prețioase. Crede-mă, gustul lui este la fel de bogat ca și exteriorul.

Descrierea preparării:

Dacă așteptați oaspeți în viitorul apropiat, atunci vreau să vă împărtășesc reteta pentru tortul “Monkey hat”, care va arăta grozav pe orice masă festivă. Pentru a fi sincer, nu am fost niciodată tare în coacere, dar acest tort este atât de simplu încât nici măcar să mă descurc cu el nu a fost dificil. Acum o gatesc destul de des, pentru că are un gust foarte delicat, iar fructele îi dau niște exotice, eu încă mai adaug accru de afine, pentru a da gustului o ușoară aromă. Se pare că un tort foarte interesant, care se abate de la urale, prietenii mei tocmai adoră. Asigurați-vă că încercați să-l gătiți, nu vă va lua prea mult timp și efort, dar pentru a vă face mai bine cu totul, vă prezint reteta mea simplă pentru tortul “Monomakh hat”.scop:
Pentru prânz / Pe masa festivă / Cina festivă
Principalul ingredient:
Făină și aluat
fel de mâncare:
coacere / prăjituri
Geografia bucătăriei:
Bucătărie rusă

ingrediente:

 • Ou – 3 bucăți
 • Zahăr – 2 cești (1 – în aluat, 1 – în cremă)
 • Smântână – 4 pahare (1 – în aluat, 3 – în cremă)
 • Lapte condensat – 150 de grame
 • Făină – 1,5 Cupe
 • Soda – 1 lingurita
 • Cacao – 1-2 Art. linguri
 • Ananas conservat – 200 de grame
 • Piersici conservate – 200 de grame
 • Nuci – 1 sticlă
 • Cranberries – 100 de grame
 • Ciocolata – 100 de grame

Porții: 10

Cum să gătești “Cake” Capul monomah “”

tort
Într-un castron, amestecați ouale cu un pahar de zahăr, bătut cu atenție la o spumă groasă. Adăugați un pahar de smântână, sifon și lapte condensat, continuați să mutați. Acum începem treptat să introducem făină, nu toate dintr-o dată, ci în părți. În final, obținem un aluat cu densitate medie.
tort
Împărțiți aluatul în două părți, puneți-l într-o matriță și puneți-l într-un cuptor preîncălzit timp de o jumătate de oră la 180 de grade. În al doilea rând adăugăm cacao, amestecăm și trimitem și coapte.
tort
Pregătiți prăjiturile din formă și împărțiți fiecare în două părți, astfel încât în ​​cele din urmă să avem 4 prăjituri. Un tort luminos și unul întunecat tăiat în cuburi mici, cu o latură de aproximativ 1,5-2 centimetri.
tort
Pentru crema, amestecați într-un castron trei pahare de smântână cu un pahar de zahăr, amestecați bine.
tort
Acum mănâncă nucile, tăiate în piersici și ananas.
tort
Pe vas se pune un tort, se unge cu cremă gătită, se împrăștie ananas.
tort
Apoi am pus a doua tort pe partea de sus, am pus piersici pe ea și se presara cu nuci.
tort
Am înmuiat cuburile cubulete în restul cremelor și le-am așezat pe tort cu un tobogan, amestecându-le cu afine, nuci, piersici și ananas.
tort
Ciocolata se topește într-o baie de apă și îi udă prăjiturile.
tort
O stropim cu nuci si decorati cu afine, puneti tortul pe timp de noapte in frigider si dimineata se poate purta deja pe masa festiva. Totul este apetit!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 − 81 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: