Cuști cu formă de inimă cu zahăr

Cuști cu formă de inimă cu zahăr


Covoarele delicate, delicate și foarte gustoase sunt foarte populare pentru copii, iar adulții nu vor refuza o astfel de coacere. Prin urmare, vă ofer o rețetă excelentă pentru acest subiect.

Descrierea preparării:

Buni-inimi cu zahăr fiecare dintre noi amintește din copilărie. Unii dintre noi au avut noroc să aibă bunicile care știau totul. Și cineva a cumpărat produse de patiserie în brutărie. Încercați să coaceți astfel de chifle și vă rugăm să vă iubiți cu delicioase prăjituri de casă. Nu e greu, crede-mă. Mirosul unic de coacere îți va umple casa și, sigur, primul lot de biscuiți va dispărea de pe masă în câteva minute. Îți voi spune cum să faci inimă cu zahăr, poți vedea totul în detaliu în fotografie. Să începem!scop:
Pentru copii / Gustări după-amiaza / Gustări după-amiaza / Pentru desert
Principalul ingredient:
Făină și aluat / Aluatul de drojdie
fel de mâncare:
coacere / chifle / prăjitură cu brânză / chiflă / dulce

ingrediente:

  • Apă – 100 mililitri (caldă)
  • Drojdie – 7 grame (uscată)
  • Zahăr – 2 Art. linguri (în aluat)
  • Ouă – 2 bucăți
  • Unt – 70 de grame (topit)
  • Lapte – 70 mililitri
  • Sol – 1 Pinch
  • Făină – 450 de grame
  • Zahăr – 1/2 ceașcă (pentru stropire)
  • Unt – 60 de grame (topit, pentru chifle de ungere)

Porții: 6-8

Cum să gătiți “chifle în formă de inimă”

Miezuri inimioare cu zahăr - foto pasul 1
Deci, mai intai in apa calda adaugati drojdia si zaharul (2 linguri). Toate amestecate, acoperite cu un prosop și se lasă până când drojdia începe să funcționeze. Într-un recipient separat amestecăm ouă și lapte, adăugăm unt topit (70 grame) și puțină sare. Toate lucrurile. Apoi adăugați drojdia la masa de ouă. Puneți făina, amestecați aluatul. Lăsați-l încă o jumătate de oră să se ridice.
Ciorbe inimile cu zahăr - foto pasul 2
Înainte de a începe să facem vițeli viitoare, vom frămânța aluatul. Apoi împărțiți-o în părți mici (am 8), dați-i drumul. Ungeți fiecare parte cu unt topit și presărați cu zahăr.
Un inimă cu zahăr - pasul 3 al fotografiei
Este de dorit aproape să pulverizați zahărul în jurul marginilor, altfel aluatul nu poate fi fixat împreună. Am înfășurat tortul, presărat cu zahăr, în rulou, am patch-uri marginile aluatului.
Ciorbe inimioare cu zahăr - foto pasul 4
Rabatați rola în jumătate și îmbinați marginile.
Un inimă cu zahăr - pasul 5 al fotografiei
Tăiați aluatul, ca în fotografie.
Miezul inimii cu zahăr - foto pasul 6
Și îndreptați inima rezultată.
Miezuri inimioare cu zahăr - foto pasul 7
Inima răspândit rolele într-un vas de copt, care a fost acoperit în prealabil cu hârtie de copt sau folie. Coaceți timp de 25 de minute la 180 de grade.
Miezul inimii cu zahăr - foto pasul 8
După ce chiflele sunt gata, scoateți-le din cuptor. Puteți să le răciți acoperind cu un prosop umed (dar în mod necesar bine îndoit). Acest lucru va permite ca coacerea finită să rămână mai moale.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: