Paturi cu mazăre în cuptor

Paturi cu mazăre în cuptor


Îți place produse de patiserie? Îți sugerez să faci plăcinte cu mazăre în cuptor la domiciliu, care sunt foarte moi și delicioase.

Descrierea preparării:

Toată lumea cunoaște gustul de plăcinte, cum ar fi copilăria și anii școlari. I-am preparat în conformitate cu o rețetă tradițională cu piure de mazare – familia mea iubește foarte mult. Piesele se potrivesc perfect cu compotul, laptele și ceaiul. Coaceți repede și obțineți foarte gustoase!scop:
Pentru prânz / Gustări după-amiaza
Principalul ingredient:
Făină și aluat / Aluatul de drojdie
fel de mâncare:
coacere / plăcinte

ingrediente:

  • Zer – 500 mililitri
  • Ulei vegetal – 100 de grame
  • Zahăr – 100 de grame
  • Drojdie – 100 de grame
  • Făină – 1 kilogram
  • Ou – 1 bucată

Porții: 16

Cum să gătești “Mazărea cu mazăre în cuptor”

Paturi cu mazare în cuptor - foto pasul 1
1. Pentru a începe, pregătiți aluatul de drojdie (lingura). Se dizolvă în apă caldă sau drojdie de lapte, se adaugă zahăr, sare și câteva linguri de făină. Lăsați să stea aproximativ 30 de minute, apoi frământați aluatul.
Piesele cu mazăre în cuptor - pasul 2 al fotografiei
2. Este mai bine să puneți buretele într-un loc cald.
Paturi cu mazăre în cuptor - pasul 3 al fotografiei
3. Am plantat-o ​​de două ori și l-am împrăștiat pentru a treia oară cu bile mici. Între timp, în timp ce aluatul se înălța, am gătit piure de mazare.
Paturi cu mazăre în cuptor - foto pasul 4
4. Lubrifiați masa cu ulei vegetal și amestecați aluatul bine.
Paturi cu mazare în cuptor - foto pas 5
5. Spread bilele de aluat de aceeași greutate.
Piesele cu mazăre în cuptor - pasul 6 al fotografiei
6. Pregătiți umplutura timp de aproximativ o oră: turnați mazărea în apă rece și aduceți-o la fierbere, scoțând constant spuma. Nu vă grăbiți să luați mazăre. Între timp, se prăjește ceapa și, la sfârșitul pregătirii, se adaugă cartofii piure. Nu uitați să amestecați continuu terciul, pentru a nu arde. Deci, cartofii piureți sunt gata, lăsați-l să se răcească.
Paturi cu mazăre în cuptor - pasul foto 7
7. Lubrifiați suprafața cu ulei vegetal și rotiți fiecare minge. În centru, puneți o lingură de umplutură (dacă faceți plăcinte de dimensiuni medii) și le înfășurați.
Paturi cu mazăre în cuptor - foto pasul 8
8. Asigurați-vă că ați lăsat patatele “să supraviețuiască” înainte de a fi trimise la cuptor, astfel încât acestea să vină din nou și să devină luxuriante. Lubrifiați suprafața cu un ou și trimiteți-l să se coace la 180 de grade timp de 20-25 de minute.
Paturi cu mazăre în cuptor - foto pasul 9
9. Umplutura pentru plăcinte poate fi diferită, dar am preferat piureul de mazare. Rezultatul mi-a lovit casa, aspectul și gustul!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: