Paturi în cuptor

Paturi în cuptor


Vă amintiți mirosul de coacere și plăcinte proaspăt coapte ca un copil? Aș vrea să scot căldura caldă din căldura căldurii și bunica mea nu a dat-o până când nu sa răcit. Lush, moale, cu diferite plăcinte delicioase de umplutură.

Descrierea preparării:

Sunt bucuros să vă împărtășesc cum să gătiți bucățele în cuptor.

Conform acestei rețete, testate de ani de zile, plăcatele sunt întotdeauna moi, gustoase și satisfăcătoare. Dacă înțelegeți, nu sunt atât de greu de pregătit. Citiți cu atenție rețeta, nu uitați de buna dispoziție și veți reuși! Aluatul este potrivit atât pentru umpluturi dulci cât și pentru cimbru: carne tocată, orez, ouă sau mere, mac, etc.
scop:
Pe masa festivă / Crăciun
Principalul ingredient:
Făină și aluat / făină
fel de mâncare:
coacere / plăcinte
Geografia bucătăriei:
Bucătărie rusă

ingrediente:

  • Lapte – 300 mililitri (cald)
  • Făină – 650 grame
  • Unt – 70 de grame (moale)
  • Drojdie – 10 grame
  • Ouă – 1 bucată
  • Sare – 1/2 lingurita
  • Zahăr – 2 Art. linguri
  • Umplere – – Pentru gust (carne tocată, ceapă, ouă)
  • Cremă – 1 bucată

Porții: 10-12

Cum să gătiți “Piesele în cuptor”

Paturi în cuptor - pasul 1 al fotografiei
1. Pregătiți produsele necesare.

Paturi în cuptor - pasul 2 al fotografiilor
2. Drojdii diluat în lapte cald, se adaugă zahăr și făină (2 linguri), se pune într-un loc cald timp de 15 minute înainte de apariția unui capac spumant.
Paturi în cuptor - treapta foto 3
3. Setați făina într-un castron adânc, adăugați sare, faceți o adâncire în centru. Adăugați oul potrivit, oul ușor bătut. Se amestecă și se adaugă un unt moale, frământați aluatul. Se amestecă aluatul timp de cel puțin 10 minute. În jurul aluatului, puneți-l într-un castron, ulei, acoperă și puneți-l într-un loc cald timp de 1,5 ore.
Paturi în cuptor - pasul 4 al fotografiei
4. Aluatul trebuie să crească de 2-3 ori. În timp ce aluatul este potrivit, aveți grijă de umplere. De exemplu, umplutura de carne: se toaca ceapa, se prăjește în ulei cald până la maro auriu. Se adaugă carne de vită, se prăjește până se rumeneste. Oul fiert tăiat în cubulețe mici, tăiați patrunjelul. Combinați totul, sare și piper la gust, amestecați.
Paturi în cuptor - treapta foto 5
5. Se amestecă aluatul, se împarte în părți pentru 50 g. Bucăți rotunde, acoperă.
Paturi în cuptor - pasul 6 al fotografiei
6. Rolați aluatul într-un tort rotund, puneți umplutura în centrul fiecăruia, pliați în jumătate, fixați marginile. Așezați blatul pe o tavă de copt cu pergament pentru sutura în jos. Acoperiți și lăsați-l să stea într-un loc cald timp de 30 de minute.
Paturi în cuptor - etapa foto 7
7. Gătiți gălbenușul cu 1 lingură. l. Apă, ungeți vârful plăcilor. Puneți-le să se coace într-un cuptor preîncălzit timp de 12-15 minute la 210 ° C, orientați-vă pe cuptor.
Paturi în cuptor - pasul 8 al fotografiei
8. Plăcile de panificație se răcește complet pe grătar sub un prosop de bumbac, depozitate într-un recipient închis. Bon apetit!
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: