Paturi pe chefir într-un cuptor fără drojdie

Paturi pe chefir într-un cuptor fără drojdie


Rapid în gătit, carne de vită și aerisire pe iaurt într-un cuptor fără drojdie la domiciliu este o opțiune excelentă pentru coacere, fără a inconveniente inutile pentru gospodinele aglomerate.

Descrierea preparării:

1. Este nevoie de un efort minim și de timp pentru a pregăti testul. Deci, într-un bol mic, combinați kefirul cu sare, zahăr și sifon. Dacă nu utilizați prea puțin acru kefir, atunci sifonul poate fi stins cu suc de lămâie sau oțet.

2. Se toarnă uleiul vegetal și se toarnă treptat făina cimentată. Aluatul nu ar trebui să fie dens, astfel că paturile de pe kefir în cuptor fără drojdie de acasă au fost aerisite, dar nu ar trebui să rămână în mâinile tale.

3. Lăsați aluatul să stea pentru o vreme, acoperiți-l cu un prosop curat. Între timp, aveți grijă de umplere. Puteți folosi absolut totul – varză, ouă cu verdețuri, cartofi, ciuperci sau carne, de exemplu.

4. Așezați aluatul pe o suprafață căptușită cu făină. Separați bucățile mici prin rotirea lor mai întâi într-o minge. Apoi, rotiți-l, dar nu prea subțire.

5. În centru puneți umezirea pregătită și sigilați bine marginile.

6. Ungeți tava cu ulei vegetal și puneți plăcurile pregătite acolo.

7. Pentru o crustă mai roșie, utilizați în rețeta pentru pirozhki pe kefir într-un cuptor fără drojdie bătută cu gălbenuș, care au nevoie pentru a lubrifia partea de sus și părți.

8. Trimiteți tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până la gătit la 200 de grade.
scop:
Pentru micul dejun / Pentru prânz / Pentru cină / Pentru copii / Gustări după-amiaza / În grabă
Principalul ingredient:
Făină și aluat / Băutură de bezdorozhevoe
fel de mâncare:
coacere / tort

ingrediente:

  • Kefir – 1 sticlă
  • Ulei vegetal – 0,5 cani
  • Făină – 3-3.5 Ochelari
  • Sol – 1 Pinch
  • Zahăr – 1 vârf
  • Soda – 1 Pinch

Porții: 8-10

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: